Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Ja jestem pusta ....chyba mowisz o sobie!Bo z tego co widze jestes kolejnym pajacem ktory jest mocny tylko na forum nic wiecej!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Zdzisiek Kręcina
(KręcinaZeSzczecina)
Nowicjusz
Widział ktoś takiego żula u siebie we wsi ?

Wątpię. Takich teraz tylko na północy Europy można uświadczyć.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(aga87)
Wiking
Co się tak chłopaka przyczepiłeś latasz za nim po każdym poście, ani to ciekawe ani śmieszne odpuść....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Zdzisiek Kręcina
(KręcinaZeSzczecina)
Nowicjusz
aga87 napisał:Co się tak chłopaka przyczepiłeś latasz za nim po każdym poście, ani to ciekawe ani śmieszne odpuść....
Widocznie jest ciekawszy od ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(aga87)
Wiking
KręcinaZeSzczecina napisał:
aga87 napisał:Co się tak chłopaka przyczepiłeś latasz za nim po każdym poście, ani to ciekawe ani śmieszne odpuść....
Widocznie jest ciekawszy od ciebie.

A na pewno mądrzejszy od Ciebie... ehh szkoda mojego czasu na dyskusje z Tobą
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
zmiterka napisał:
MAmely..Moj drogi skoro jestes taki mocny na forum to prosze bardzo...ja sie przenosze do oslo z tym panem i powiedz jemu to prosto w twarz zobaczymy czy bedziesz taki odwazny jak tu !!!Bo widze ze ty twoi koledzy to wlasnie jednostrzalowi zawodnicy ktorzy tylko na forum sa mocni w gebie a tak to paziuja norwega!!
Tak, powiem mu prosto w oczy i uważam, ze by go zamurowalo. Jeżeli uprawia sport, to miałabym z nim wspólny temat. A gdyby do mnie podskoczyl, to wyciskanie sztangi niewiele mogłyby mu pomoc, bo mógłby stracić równowagę od mojego yop chagi.
Poza tym ma mój widok mogły stracić oddech, gdyż nie jestem paziem, tylko zadbana, mądra kobieta, bez sztucznych paznokci.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Wszyscy jesteśmy zajebiści A jeśli nawet zdarzy się jeden lepszy.. to ten obok będzie jeszcze bardziej najprzelepszejszy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jasna napisał:
Wszyscy jesteśmy zajebiści A jeśli nawet zdarzy się jeden lepszy.. to ten obok będzie jeszcze bardziej najprzelepszejszy

przestan w koncu mówic o sobie ruda wiedzmo

wszyscy tu juz wiedzą,ze jestes najlepsiejsza z najlepsiejszych.....

ps: "przykro mi" ,ze cie zawiodłem i postanowiłem (chyba) zostac na ciut dłuzej....

Własciwe chuj ci do tego podła miotło

ps: ciągle obciągasz swojemu lolkowi, tylko za to ze daje ci jesc ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Zdzisiek Kręcina
(KręcinaZeSzczecina)
Nowicjusz
aga87 napisał:
A na pewno mądrzejszy od Ciebie... ehh szkoda mojego czasu na dyskusje z Tobą
Już po twarzy widać, że byłaby z was doskonała para "intelektualistów na wygnaniu".

EOT plastikowa lalo. Goń się.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(aga87)
Wiking
Nie widze sensu w dalszej dyskusji, bo to co powiem i tak jest poza Twoim zasięgiem intelektualnym a więc bywaj cioto!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok